Nieuw op school!

Het Russisch cultureel centrum "Ruslandia" bied aan: Cursus Nederlands voor Russisch sprekende.

Vanaf niveau nul tot en met gevorderden.
De lessen worden gegeven in kleine groepen door een Russisch sprekende Nederlandse docent.
Bij aanvang wordt er een cursusplan opgesteld.
Opgave kan het hele jaar.
Voor opgave of vragen:
nederlandseles@mail.com of  info@groningen-russischeschool.nl

Русская школа города ГронингенаРусская школа города ГронингенаРусская школа города Гронингена

Geachte bezoeker!

U bent op de site van de Russische school in Groningen.
Onze school is een van de eilandjes die de Russische en Nederlandse cultuur verbinden.
Dus, welkom!
Op de verdere delen van de site vindt u meer specifieke informatie.

Zoals u weet, hebben cultuur en taal op het jonge kind een grote invloed. In zijn jeugd absorbeert het kind spraak en sociale vaardigheden als een spons. Daarna helpen sociale vaardigheden het kind anderen te begrijpen en begrepen te worden door contacten te leggen en zich op hun gemak te voelen in elke omgeving.
De belangrijkste doelstellingen van onze school zijn: beheersing van de Russische taal, kennismaking met de Russische cultuur, tradities, literatuur en geschiedenis. Wij willen onze kinderen laten weten waar hun ‘roots’ liggen en hen helpen hun vooruitzichten voor werk en studie of opleiding in Rusland te ontdekken.
De school heeft ongeveer 40 kinderen van vier tot tien jaar. Afhankelijk van de leeftijd en het taalniveau van de kinderen van de school is er een verdeling in vier klassen. In elke klas krijgen de kinderen ook muziek- en tekenlessen
De lessen worden gegeven door gediplomeerde leraren met veel ervaring in het werken met kinderen: Elvira Isaeva, Ekaterina Witsenboer, Ina Aron, Lubov Golovina, Konstantin Tokunov, Galina Chornaja, Marina Makarova, Natalia Kremer, Olga Kucherenko.

De Russische school in de stad Groningen is gestart in oktober 2004 op basis van de sociaal-culturele stichting Ruslandia.
De lessen worden elke zaterdag gegeven van 11.30 tot 15.00 uur.
Voor alle vragen kunt u contact met ons opnemen via de telefoon of stuur een mail via de pagina contactpersonen.

Met vriendelijke groet,
De school administratie.

Russische School in Groningen
Cultureel Centrum Ruslandia in Nederland Realisatie Kompas360.com - Full-service Internetbureau Goes |