Russisch voor volwassenen

Taalkursussen voor volwassenen.

In Groningen woont een groot aantal Russisch-Nederlandse gezinnen. Veel Nederlandse partners zouden graag Russisch willen studeren. Te dien einde worden er op onze school lessen Russisch voor volwassenen aangeboden.

Russisch als vreemde taal.

Beste vrienden, bij ons Centrum van de Russische kultuur “Ruslandia” worden taalkursussen Russisch voor volwassenen georganiseerd.

Er zijn enige groepen voor leerlingen van verschillende niveaus. De aanname vindt plaats na het voorgesprek met de docent.

De lessen worden gegeven door een docent met jarenlange ervaring in het onderwijzen van het Russisch als vreemde taal. Tijdens de lessen worden er zowel traditionele als ook onconventionele methoden gebruikt. De nadruk ligt vooral op de ontwikkeling van spreekvaardigheid. De cursisten studeren niet slechts de taal maar ze maken ook kennis met de Russische kultuur. Er worden, bij voorbeeld, veel Russische spreekwoorden, gezegden en raadsels ingestudeerd en besproken. Bovendien worden er gedichten en proza van Russische dichters en schrijvers voor het instuderen en analyse aangeboden.

Drie keer per jaar nemen de leerlingen deel aan de feestelijke uitvoeringen van ons kulturele centrum.

Alle belangstellenden worden aangenomen.

De docent is Elvira Isaeva.

Heeft u vragen neem dan contact met Elvira op: tel. 06-14028766

Hier kunt u ook uw bericht door ons contactformulier verzenden:

Russische School in Groningen
Cultureel Centrum Ruslandia in Nederland Realisatie Kompas360.com - Full-service Internetbureau Goes |