Russische school in Groningen

Дорогие друзья!

русская школа в гронинген

Приглашаем вас 28 июня на наш праздник,
посвящённый 10 летию ( или 10 летнего юбилея) школы.

В программе:

Выставка детских поделок, замечательный концерт, подготовленный детьми и , конечно, вкусный праздничный торт!
Праздник состоится  по адресу: |
Klaprooslaan 120, Groningen
Начало в 12.00

Будем рады Вас видеть на нашем празднике!

Taalkursussen voor volwassenen.

In Groningen woont een groot aantal Russisch-Nederlandse gezinnen. Veel Nederlandse partners zouden graag Russisch willen studeren. Te dien einde worden er op onze school lessen Russisch voor volwassenen aangeboden.

Russisch als vreemde taal.

Beste vrienden, bij ons Centrum van de Russische kultuur “Ruslandia” worden taalkursussen Russisch voor volwassenen georganiseerd.
Er zijn enige groepen voor leerlingen van verschillende niveaus. De aanname vindt plaats na het voorgesprek met de docent.
De lessen worden gegeven door een docent met jarenlange ervaring in het onderwijzen van het Russisch als vreemde taal. Tijdens de lessen worden er zowel traditionele als ook onconventionele methoden gebruikt. De nadruk ligt vooral op de ontwikkeling van spreekvaardigheid. De cursisten studeren niet slechts de taal maar ze maken ook kennis met de Russische kultuur. Er worden, bij voorbeeld, veel Russische spreekwoorden, gezegden en raadsels ingestudeerd en besproken. Bovendien worden er gedichten en proza van Russische dichters en schrijvers voor het instuderen en analyse aangeboden.
Drie keer per jaar nemen de leerlingen deel aan de feestelijke uitvoeringen van ons kulturele centrum.
Alle belangstellenden worden aangenomen.
De docent is Elvira Isaeva.
Heeft u vragen neem dan contact met Elvira op: tel. 06-14028766

Nieuw op school!

Het Russisch cultureel centrum "Ruslandia" bied aan: Cursus Nederlands voor Russisch sprekende.
Vanaf niveau nul tot en met gevorderden.
De lessen worden gegeven in kleine groepen door een Russisch sprekende Nederlandse docent.
Bij aanvang wordt er een cursusplan opgesteld.
Opgave kan het hele jaar.
Voor opgave of vragen: nederlandseles@mail.com

Cultureel Centrum Ruslandia in Nederland | pluck | Russische School in Groningen | | >>